Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (3.53 secunde)
O sa intervin pe parcurs, pentru ca ideea acestei intalniri este una poate mai putin de campanie, desi, sigur, o sa va rog sa ma votati pe 9 decembrie - spun ca e mai putin de campanie pentru ca, sigur, acum presa centrala, oameni care nu prea stiu unde e Targu-Jiul si ce se intampla la Targu-Jiu, toata lumea isi da cu parerea, dar eu stiu ca in urma cu opt ani eram doar un tanar care voia sa faca politica si pe care oamenii de aici, din Targu-Jiu si din Gorj l-au ajutat sa ajunga pentru prima data deputat.
Deci, ne-a anuntat ca va face voia stapanilor lui de la Bruxelles. Motiv de suspendare rapida. In rest, rostul iesirii la presa de asta seara - pentru ca presa e proasta si-l transmite live, integral - a fost, cu o vorba a bunica-mii:
"In primul rand ca prin voia sortii, eram prea tanar pe vremea fostei Securitati. Sigur ca de 22 de ani pot sa vad oameni care au lucrat in Securitate, incepand cu presedintele Basescu, care ocupa functii importante si au inca influenta.
Era normal ca decesul sa fi determinat reactii de compasiune si in restul societatii romanesti, care, dincolo de ostracizarea uneori nedrepta si nejustificat generalizanta in privinta ansamblului etniei, il apreciase pe Florin Cioaba nu dupa cantarul incarcat de cocosei, de salbe, colane si ghiuluri de aur, ori dupa purceii si berbecutii rumeniti la gratar si pusi stiva la chiolhanuri, ci dupa comportamentul sau indeobste decent si dupa stradania cu care voia sa-si integreze social neamul, sa-l scoata din deprinderi ancestrale, primitive.
Tort, sampanie, flori, Lumina si Gand Bun - Sunt Darurile Mele pentru voi, Dragi Prieteni, In a Cincisprezecea Zi a lui Septembrie, Ziua in care eu m-am nascut cu voia lui Dumnezeu, in 1969", a scris comisarul Ciocan pe binescunoscuta retea de socializare chiar de ziua lui.
"Combinatia cu telefonul, comentariile si giumbuslucurile propagandistice si de o parte si de alta, nu ale lui Victor Ponta, ci ale unei parti din presa, care vrea sa arate ca e mai mult decat era, o parte care voia sa arate ca nu e deloc, ne pun intr-o situatie jenanta", a declarat Antonescu.
O solicitare a presedintelui nu poate fi catalogata ca trafic de influenta, e datoria mea sa veghez la respectarea legalitatii, ori ce voia sa faca Chitoiu era impotriva legii.
Orele dramatice imediat urmatoare aterizarii fortate in care milioane de oameni au tremurat pentru soarta victimelor au devenit cel mai cumplit reality show, cu personaje ajunse brusc celebre, impinse in prim-plan fara voia lor.
S-a ajuns cu aceasta zarva pana acolo incat presedintele in exercitiu al Romaniei, cu voia Curtii Constitutionale dar impotriva vointei populare exprimate clar prin referedumul de suspendare, sa se planga si sa avertizeze Occidentul ca Romania este cu un picioar desupra prapastiei, ca ni se vor taia fondurile europene, ca vom fi exclusi din Europa.
Nu avea chef de socoteli electorale, voia sa vorbim despre multele lucruri care ar trebui facute, nu despre borcanele de unde se aduna voturi.
Intr-o Romanie bolnava de coruptie, era cea mai buna recomandare pentru un tanar care voia o cariera politica. Asa ca Victor Ponta, pana atunci un membru al Partidului Liberal, dupa spusele mamei sale, s-a inscris in PSD.
lumea multipolara se naste, cu sau fara voia americanilor si a europenilor. Problema este ca americanii cred ca mai pot evita acest proces, ca pot conduce inca lumea la modul discreționar in care o fac.
lumea multipolara se naste, cu sau fara voia americanilor si a europenilor. Problema este ca americanii cred ca mai pot evita acest proces, ca pot conduce inca lumea la modul discretionar in care o fac.
Cu sau fara voia sa, din acel moment, doctorul Arafat a fost proclamat ca infailibil. Sigur, nu si-o fi dorit asta, sigur, nu are pretentia de a fi socotit infailibil, sigur, nu e un ambitios in cautare de popularitate cu orice pret, dar asta conteaza mai putin.
Stim cu totii cum stau astazi lucrurile, cu spatii destinate fumatorilor care nu sunt delimitate in mod corespunzator, si cum este afectata sanatatea nefumatorilor, deveniti, fara voia lor, fumatori pasivi.
Se implinesc azi 3 ani de la debarcarea, printr-un vot istoric al Parlamentului, a guvernului de trista amintire, Basescu-Ungureanu si, cu voia Dvs ultimul pe lista, Predoiu.
Fara voia mea, se intampla sa fiu contemporan cu tot felul de dihori, damblagii si loviti de gargauni, iar unii dintre acestia candideaza din partea unor varii pravalii la functii de polonice, ibrice, ceaune, topoare si cozi de topor.
Sa fim seriosi: Schengenul este deja ingropat de cea care nu ne voia acolo - prietena lui Iohannis. (Sursa:amosnews.ro)
Octavian ANDRONIC) Cine si-a imaginat ca in cursul precedentului guvern din aceeasi guvernare a asistat la toate aberatiile exercitarii administratiei publice s-a inselat STOP Am avut, desigur, o prima parada de zile mari, cu un premier incompetent care nu voia sa demisioneze, iar partidul care l-a numit a fost nevoit sa-l motioneze.
[email protected] (19 - 25 noiembrie 2018) - A avut loc si mult asteptatul CExN, la care urmau sa se dea cateva raspunsuri importante pentru partid (PSD) si Guvern. Unii nu au mai lasat lucrurile la voia sortii, convinsi ca nu au sanse.
google-analytics.com